Dgrzglsnn_ Mrb hanımlar 10 aylık kızım da kabızlık sorununu çözemedik lavman yapmayı çok sevmiyorum sizler nasıl bir yol denediniz lavman yapmak zararlımı
naz2911 Dgrzglsnn_ sürekli lavman tabiki iyi bişey değil bağırsakları alışkanlık yapar nasıl besleniyor
Rabiiul Dgrzglsnn_ BİM’de gün kurusu var kaynatıp suyunu meyvesuyu olarak meyveyi doğrayıp veya ezerek yoğurduna karıştırıp verebilirsiniz yarım saat içinde patır patır yapıyor
hazale966 Dgrzglsnn_ lavman yapınca bağırsaklar tembelleşebilir, kayısı kaynatıp suyunu içirebilirsiniz biberonla🌸
Dgrzglsnn_ naz2911 Sürekli yapmıyorum doğduğundan beri 3 kere yaptım şimdiye kadar yani anne sütü ek gıda şeklinde gidiyoruz ama geçen günlerde laktozsuz süt vermiştim o zaman biraz kabız olmuştu atlatmıştık sonra muz felan verdim tekrardan yakalandık
Dgrzglsnn_ Rabiiul Kendi yaptığım gün kuruşunu hoşaf yaptım onu içirdim blendrden geçirdim biraz yedi ama bakalım inşallah fayda eder
naz2911 Dgrzglsnn_ Ah kıyamam ek gıdaya mümkün olduğunca zeytinyağı damlatın armut erik kayısı püreleri tam tahıllı yulaf brokoli kabak ağırlıklı gidin bol sıvı takviyesi bide laktozsuz süt için daha erken canım
Dgrzglsnn_ Rabiiul Bıraktım zaten süt vermeyi diş döneminde ek gıda reddi mız vardı birşey yeniyordu mecburiyetten vermiştim
elof barbiee_ duphalac 1 yaş bebeğime yazmadı doktor hem şekerli içeriği hemde bağımlılık ihtimali yüzünden. Dulcosoft önerdi eczacı bize.
Dgrzglsnn_ naz2911 sürekli mevve suyu püresi olarak ilerliyorum umarım işe yarar sütü de kestim ek gıda almadığı için vermiştim o zamanlar
Dgrzglsnn_ Rabiiul Aynen bende sürekli gün kurusu veriyorum suyunu içti o fayda etmedi bugün kayısının kendisini verdim sonuç başarılı
Rabiiul Dgrzglsnn_ suyu fayda etmezse gün kurusunu yoğurtla ver meyveli yoğurt olmuş olur hem hemde faydalı lavman son çare olarak düşünün bağırsakları tembelleştirir
minnakkofte Dgrzglsnn_ 10 aylık kullanılıyor muydu hatırlamiyorum ama benim kızım da hep kabızdir ara ara enterogermina kullanıyorum