Hep_oyle_olur_zaten 11 aylık egzaması var dut kürünü kullanan var mı bir zararı olur mu , ya da başka birşey kullanan var mı
zezey19 Hep_oyle_olur_zaten oğlumun gogsunde vardi dermatit agzama dedi doktor hicbir sey denemeyin lutfen direkt doktora gidin bi krem bir nemlendirici veriyor geciyor ben asla kulaktan duyma seyleri deneyemiyorum oglumda korkarim hep
kubraa006 Hep_oyle_olur_zaten 11 aylık oğlumun yüzünde var 3.ayından beri kortizonlu kremler mustelalar,biodermalar yok sadece bazen azalıp bazen çoğalıyor ne yaptıysam ne kullandıysam geçmedi malesef
kubraa006 Hep_oyle_olur_zaten valla olabilir bilemiyorum çocuk doktoru alerji testi önermedi sadece yüzünde var kozmetik açıdan kötü duruyor şimdi bir şeye alerjisi çıkacak sen diyet yapacaksın onu mahrum bırakacaksın boşver 1 yaşından sonra geçer dedi 🤦♀️
Dogacelik Hep_oyle_olur_zaten bitmiş ağız spreyi şişesine lugol iyot dökün bir çorba kaşığı kadar üstünü içme suyuyla tamamlayın. Kaşınan kuruyan yerlere sıkın. Kortizonlu krem geçiriyordu kızımı sadece sonra çözümü bunda bulduk. Bir de paketli gıda hiç vermeyin.
Mirayss_ Hep_oyle_olur_zaten söyledim çocukları yapılır mı bilmiyorum ama yetişkinleri için bence %100 denenmiş ve tamamen egzamayı bitirmiş bir şey kurbanda kesilen hayvanın kanını sürmek tam o anda sıcak sıcağına hem benim hem ablamın egzamasını bitirdi 1 yıl oldu bir yıldır ikimiz de de egzama çıkmıyor ve ikimizin de egzaması kanıyordu çok kötüydü şimdi ellerimde hiç egzama kalmadı bu kan dinen kesilmiş hayvan kanı olması gerekiyormuş yani adak olur akiki olur kurban olur yapan kişiler asla pişman olmaz %100 geçiyor egzamayı
Hep_oyle_olur_zaten Mirayss_ bütün egzamalı yerlere mi sürüyoruz. tüm vücudu egzama açıkçası cekinirim bunu sürmeye ya 🙄
nohutcu Hep_oyle_olur_zaten benim kızımda da vardı ben hindistan cevizi yağı falan sürüyordum nemli tutmak önemli vücudu