mamacitaa_ motherthea tüm yorumları okuduktan sonra çekmecede duran wish of love ‘ ye karşı benim sadakatim de biraz şov sanki 😂😂😂😂
CheriBlossom motherthea miss dior ve escada magnetism tam yazlik parfumler bence ben ikisinide cok begeniyorum🌸
cLearQueen motherthea baccarat rouge ama ağir 😃 escada collection kullanabilirsin guzel yaz kokusu bargello kodunu bilmiyorum
ayisit motherthea Gucci bamboo hafif fresh çiçeksi tam yazlık bir koku 🌸 hatta rexonanın mystic love deodorant aşırı benziyor ona ikisini birlikte kullanıyorum yazın.
yavruaslanlar motherthea bacarat tek geçerim ama orjinali cok pahalı muadilleri de cok kalmıyor bende durayım surda😂
zeyneppce motherthea biri daha yazmış ama Chanel chance tendre pembe olan miss gibi kokar. Miss dior blooming bouquet de güzel. Ben muadillerini kullandım esim de cok begeniyor. Uygun fiyatli olarak da avondan attraction hoş
ebraraslanates motherthea daha bugün aldım canım narciso rodriguez her parfümü şişesi pembe olan inanılmaz bir koku mutlaka dene çok farklı çok belirgin ama ağır olmayan bir koku yurtdışında gecen sene çok popüler olmuştu