ebruliss berk58 nasıl peki yani biz evolvia kulanıyoduk buna geçtik bulunmuyor diye yani bebekte herhangi bi yan etki yapfımı
berk58 ebruliss çok memnunuz biz bebeğim tadını seviyor hiç bir yan etkisi olmadı tuvaletini rahat yapıyor besleyici de gayet güzel yani
piraye58 ebruliss çok memnunum bebeğin gaz sorunu ortadan kalktı ama koktuğu için mamayı hazırlayıp 5 dakika ağzı açık havalandırıyorum ona rağmen bebek beğenmezse hurma kaynatıp damlatabilirsiniz falan demişti doktor
ebruliss piraye58 ya çok mutlu oldum korkuyorum sevmrz diye evolvia kullanıyoruz onda bi sıkıntı cıkmadı ama depolarda bulunmuyor mecbur değiştirmek zorjnda kaldık insallah sever
berk58 piraye58 sanırımım siz pregomin syneo ile karıştırıyorsunuz pepti syneo hiç kötü kokmuyor kötü kokan pregomin syneo
piraye58 ebruliss hiç bir şey olmaz Allah izin verirse Aptamil çok rahat buluyoruz bir şey sorucam bebeğinizin kilo alma sorunu var mıydı ve kaç aylık
piraye58 berk58 yok yok aynısı bence de kokmuyor ama doktor bebekler kokusunu sevmiyor dedi diye mamayı yapınca 5dk havalandırıyorum
ebruliss berk58 bir şey sorucaktım alerji mamaaı ama İçindekiler kısmında peynir altı suyu yazıyor nasıl oluyor
ebruliss piraye58 27 snde yeni 5 aylk olduk evet besin alerjimz yüzünfen yavas ilerliyor ama doktor bi sıkıntı görmedi yani minyon bi bebis ddi bende öyleyim. 5800 kilomuz 62 cm boyumuz sizin nasıl
ebruliss piraye58 27 snde yeni 5 aylk olduk evet besin alerjimz yüzünfen yavas ilerliyor ama doktor bi sıkıntı görmedi yani minyon bi bebis ddi bende öyleyim. 5800 kilomuz 62 cm boyumuz sizin nasıl
piraye58 ebruliss yanılmıyorsam evolvia mamayı yavaş kilo alan çocuklara veriyorlar kilosu normal kilo alımda sorun yaşamayan çocuğa Aptamil veriyorlar diye duymuştum onu bi doktora danışın isterseniz
ebruliss piraye58 biz evolvia depolarda bulamıyoruz alamıyoruz daha sıkıntı varmıs bu mama üretiminde o yüzden deiştirdi aylık kilo alımımızda 500 gr altına düşmedi hiç