sinemisxs 9 aylık bebeğimle hamama gidebilir miyim acaba ? Sıcak olan yere sokmuycam sadece havuz bölümünde olucaz
Yusufagahinannesi sinemisxs hamamı net bilmiyorum ama termal sulara 6 yaşına kadar girilmesi önerilmiyor.
Mtzzeynep sinemisxs 6 yaş altı alınmıyor diye biliyorum ama çok hijyenik değil ben kızımı götürmüştüm havuzuna akşam gelince ateşlendi.
Yusufagahinannesi Ekstra nemli ve sıcak ortam bence bebekler için uygun değil şahsım adına ben bebekle gitmem öyle bi ortama
KaranimEgem Havuz için sormuşsunuz bende istiyordum sizin gibi ama hijyenik değilmiş maalesef klorlu su felan yutabilir
Kitsu Beni kimse hamam havuzunun temiz olduğuna inandıramaz. Mikrop kaparsa çok üzülürsünüz bence gitmeyin.
doruk14 sinemisxs ay bende götürmek ıstıyorum ama 1 yaşını gecsin diye bekliyorum hem sıcaktan dolayı hemde hijyenden dolayı suyu cok sevıyor onun yerıne suan spayı denıycem
Themom_ sinemisxs Oralarda enfeksiyon harici mantar, siğil gibi hastalıklar çok yaygın ıslak ve nemli ortam olduğu için ayrıca bulaşıcı bence hiç bir şekilde götürmeyin + nemde var cocuk perişan olur.