Alparslanmom__ Kızlar 6 ay artık ek gıdaya aktif olarak başladık ama bebeğim su içmiyor çok az içiyor. siz nasıl içiriyorsunuz ve hangi biberon kullanıyorsunuz ? Biberondan dolayı mı ?🙃
ogretmenanne2024 Alparslanmom__ benim bebgim 8 buçuk aylık hâlâ zorla veriyorum ama canı isteyince içiyor belirli bir ml koymuyorum. Pipetli alıştırma biberonu aldım ben ek gıdaya geçtiğimizden beri içiyor onunla
tugces09 Alparslanmom__ Philips aventin alıştırma bardağını kullanıyorum ilk baştan beri. 8 ay 10 günlük ondan içiyor… Yazın da pipete alistircam inşallah
obobok Alparslanmom__ biberon değil pipetli suluk ve 360 derece dönen bardaklı olandan almıştım. İkiside munchkın:) 7 aylıkken kullanmya baslamıstı
Alparslanmom__ obobok Hmm bende ondan bakıyorum ama munchkin akıtıyor diye biliyorum akıtıyor mu ? Pipete de alıştırıcam yakında
tugces09 obobok bir iki kere denedim ama beceremedi normal oioinin bardagiyla falan da içiyor bakalım pipete ne zaman aliscak 😊
obobok tugces09 ben 7 aylıkken il kez oynasın diye eline vermiştim. Hiç göstermeden. Cort cort su içme sesiyle şok yasadım😀
minikmisimben tugces09 bizimkide öyleydi 9 aylıkken denemiştim 11 aylık oldu yeni tek seferde içti dün pipetle 😁
obobok Alparslanmom__ yoo pipetli olanın ucunda bişey var akıtmıyor. Diğer 360 olan modelide akıtmıyor