ebruliss Merhabalr, alerjik bebeğim için evolvia kullanıyorduk ancak depolarda bulunmaması üzerine doktorumuzq değiştirmesini rica ettik aptamil pepti syneo verdi, kullanan varmı acaba? Bebekte nasıl etki ediyor evolvia sevip içmişti bu nasıl?
utkumantar ebruliss biz 4 aydır kullanıyoruz hiç bi sıkıntı yaşamadık ama bebekten bebeğe de değişir kesin birşey söyleyemem. Ama aptamil pepti syneo stoğunda da sıkıntı var genel olarak bütün alerji mamalarında stok sıkıntısı var . Bizde bunu bulamıyoruz ne yazık ki
ebruliss utkumantar 12 kutu bulduk bakalım bitince yasayacakmıyız sıkıntı evolviada cok sıkıntı cektik bulamadık. Peki bu pepti syneo kilo falan alımı nasıl bizim biraz yavas kilo alımımız etki edermi?
utkumantar ebruliss bizdede kilo alımı sıkıntıydı 2 ayda 2 kilo aldı direk hiç kilo alamıyordu zaten diğer mamaları kusup duruyordu bunda hiç öyle bi sıkıntı yaşamadık. Şükür bulabilmişsniz hangi il acaba?
kbr2805 ebruliss nerden buldunuz acaba hangi eczane şehir lütfen paylaşır mısınız bi türlü bulamıyoruz çok zor durumdayız bizde başka kabul etmiyor bebeğim
utkumantar ikikizveanneleri özelden yazdım size insta hesap vereyim oradan yazar mısınız burda sıkıntı yapıyorlar
aabbccddff ikikizveanneleri merhaba elinizde hala mama var mı acaba kızım 2 aylık doktor deneme amaçlı vermişti
edanurbebis Elinde aptamil pepti syneo olan varsa lütfen kullanım fazlası felan yani çok ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏
ebruliss kbr2805 giresundayız hepsini anınınfa bulamadılar bizede topladılar öyle verdiler bi kaç tanesini
kbr2805 ebruliss anladım ben başka şehirleri bile arıyorum herkes yok diyor aylardır yenisi gelmemiş bebeğim başkada kabul etmiyor inşallah gelir bir an önce
metehannmomm lale28kerem merhaba buldunuz mu acaba mamayı yeni stoklar geliyormuymuş biz bulamadık da