bett9818 Merhaba bebeğim 23 günlük ve anne sütüyle besleniyor Doktor kontrollerde kilo alımının normal olduğunu söyledi fakat gün içinde sağım yaptığımda bir göğüsümden 30-60 cc arası diğerinden daha az yada 30 cc cıkıyor . Cocuğun kilo alımı normal olupta sağımda neden bu kadar az sütüm cıkıyor ? Sütüm yetmiyor diye sürekli tedirgin oluyorum
aysyvzz bett9818 makineler emmeyle aynı şekilde çekmez önemli olan çişli bez sayısı korkmayın kilo alımı iyiyse süt de yeterlidir
Miracinannesi_ 6 aya kadar 2 saatte bir 60 cc çıkıyorsa bu bebegin için yeterlidir. Sütün yetip yetmediğini sağım miktarından değil de, bebeğin kilo alımı, bez sayısı (günde en az 5-6 ıslak bez) ve genel huzurundan anlayabilirsin
bett9818 aysyvzz 5-6 çişli bezi oluyor bazen daha fazla ama sağımdaki süt miktarını görünce ister istemez endişeleniyorum. Sağım sütünün miktarını nssıl arttırabilirim
aysyvzz bett9818 düzenli sağım yapın ve takviye kullanın bol bol su için ben bestlak damla kullanıyorum gayet işe yaradı bol bol da dereotu tüketiyorum o da artırıyor
bett9818 aysyvzz aynı damlayı kullanıyorum dereotu kuru dut hurma vs yiyorum ama galiba sağım konusunda yanlıs yapıyorum . Siz sağımı nasıl yapıyosunuz günde kaç kere emzirdikten önce mi sonra mı ne kadar süre yapıyosunuz ?
aysyvzz bett9818 ben düzenli yapmıyordum göğsüm dolu hissettiğimde yapıyordum şuan bebeğim düzenli emdiği için sağıma vaktim yok diye bıraktım sağmayı sadece emziriyorum