Egemre Hazas dokttora gitmeden tabiki gecmez bizde 4.5 aylığız 4 gün önce kuru öksürükle gittik prospan bitkisel surup verfi biraz iyi geldi ekstra limon ve elmayla ihlamur demleyip az az ılıktan az daha sıcak verdim şükür gecti gibi
Egemre Hazas bide günde 5 kere serum fizyolojik temizleme burnu temizlenmesse bronsite ilerleyebiliyormuş
Deletedmom413 Hazas Ihlamur icirin ve sizde icin 1 cay kasigi pekmez verin sizde icin Ardindan suda verin mutlaka Bol bol emzirin eger anne sutu aliyorsa Oksuruk tuttugundada yan cevirip tipislayin sirtini tikaniklik bogazdan olabilir
Hazas Gittik hiç birşeyi yok dedi sadece burun tıkalı bu havalarda normal dedi ve bugün daha kötü oldu
Egemre Hazas o zaman baska bi doktora git bence canım ihmal edilcek bisey değil bi anda bronsite cevirir Allah korusun
Egemre Hazas geçmiş olsun canım insallah iyi gelir . Bu surup özel eczaneden parayla alıyosun. Dene istersen senin tercihin doktora gitme imkanın yokda suan
Egemre Hazas hemen iyi gelmiyo canım ise yaramiyo sandim ilk 3 gün ayni gibiydi 4.gün kesildi birden bastan yaramiyo diye aldanma
boysmom_ Biz de o kadarlıkken prospan kullandık bir de burnunu sık sık temizleyin evinizi bol bol havalandırın nemini ayarlayın peteklerinize su koyun
Egemre Hazas sabah öğle aksam 2.5 ml veriyorum ama sizin bebeginiz küçük günde 2 kere verirsiniz anca . Sabah verip digerini gece uyumadan once verirseniz gece daha rahat ediyo . Bide uyutmadan önce son kez burub tenizleyince