Poyrazbayb Selamlar 18 gün gecikme sonrası bugün adet oldum ilk defa doğum kontrol hapı kullanıcam Yasmin aldım hangi gün başlamalıyım
Mavi_balonnn Poyrazbayb adetin 3 günü başlıyorsunuz hap bittince 7 gün ara verip 8 gün basliyosunuz ekstra koruma gerek yok
ulkumiray Poyrazbayb bebeğiniz kaç aylık. Bende doğum kontrol hapıyla korunmak istiyorum ama sağlık ocağındaki doktor emziriyorsun kullanamazsın dedi, sprial düşün dedi ama sprial taktırmak istemiyorum
Poyrazbayb Taftafgiller aynen ben hiç tek yönteme güvenmem zaten mutlaka prezervatif ilave ederim. Spiralim vardı kaymış allahtan tek ona güvenmediğim için hamilelik olmadı
Taftafgiller Poyrazbayb Hap çok güvenli ekstra prezervatif e gerek yok ama ilk kutuda dikkat edin 🌸 Spiral de güvenli değil o zaman
Poyrazbayb Taftafgiller kayması ve direk anlaşılmaması kötü ben yogun ve uzun adet kanaması şikayeti ile gittim meğer spiral kaydığı için öyle oluyormuş
Poyrazbayb ulkumiray 17 aylık ben emzirmiyorum. 40 çıktıktan sonra sadece prezervatif kullandık 6. Ayda adet olunca spiral taktırdım spiral artı prezervatif devam ettik. 1 yıl yoğun kanama ve uzun adet şikayeti ile gittim kaydığını öğrendim çıkartıldı. 1 aydırda prezervatif devam ama iki yöntem yapmak istediğim için ilaca başlayacağım
ulkumiray Poyrazbayb prezervatif kullanamıyorum. En kalitelisini de em incesinide denedik, kayganlaştırıcı falan yok olmuyor çok canım yanıyor. Benim bebeğim daha 4 aylık, şuan spiral araştırıyorum(haplarında yan etkisi çok fazla oluyormuş)
matmazeliingunlugu ulkumiray cerazette var emzirme döneminde kullaniliyor hiç ara verilmiyor bir sorun olmadı 7 ay kullandım.