ssssemaa ogretmenanne2024 ayrıca evin tozu o kadar azaldı ki benim kedim, var tüyleri kıyafetlerde kalıyordu yıkansa da. O da sıfıra indi harika bir şeymiş
uykuyusevmeyenbebe ogretmenanne2024 valla ben bu kış aldım aşırı derecede memnunum başlarda çeken çok kıyafetimiz oldu ama sonrasında birbirimize alıştık 🤣 kendi kıyafetlerimizden çok bebeğimin kıyafetlerine iyi oluyor hem kurutma açısından hemde ne kadar toz varsa hepsini topluyor
merry776_ alperen-2023 yok elhamdülillah öyle bir şey.Youtube bir araştırın yazın ilgili videolar olabilir
alperen-2023 merry776_ temiz de tutuyorum tıkanıklık yok baktim YouTube’dan ama hepsi yumuşatıcı gozunun tıkanıklığını söylüyor en iyisi servise sormak
Cihangiriinannesii ogretmenanne2024 nemli bırakmıyorda yazın kurutma makinesi hiç çekilmiyor çünkü acayip sıcaklık ve nem veriyor eve kışın kullanıyorum ben yazın yine dışarı sericem
tospikannesi_ ogretmenanne2024 eğer balkonluysa evin ve kurulacak alanın varsa gereksiz bana göre ama benim gibiysen gerekli bende almayı düşünüyorum. Evimin heryeri çamaşır 3 gün geçmeden korumuyor ve asacak yer bile yok alan yok yani eşimle sırf çamaşır muhabbetinden birbirimize gireriz düşün bence almalısın
Mirayyldrm ogretmenanne2024 Profilo kullaniyorum ne nemli bırakıyor nede küçülme yapti evin tozu bile azaldı bence şart Kurutma makinesi ben çok memnunum
Canparcam_ ogretmenanne2024 Bende Profilo marka kurutma makinesi kullanıyorum çok çok memnunum camasir asma toplama gibi bir derdim yok hiç çekme küçülme vs yapmadı ayrıca program bittikten sonra hemen çıkarırsanız kirisma vs de olmuyor. Ben hassas ve ütü modunda kurutuyorum sabah yıkadıgim kıyafetleri birkaç saat sonra giyebiliyoruz 😀 Bu arada yeni aldığım kıyafetleri vs yıkamadan havalandırma programında dezenfekte edebiliyorum bence alın kendinize yapacağınız en büyük iyilik olur :)
nesrinarelll ogretmenanne2024 Ben çok memnunum kurtarıcı resmen hele ki kışın. Nemli bırakıyor olması atılan programla alakalıdır.Öyle bir sorunla karşılaşmadım ben
gmzshn ozgesenses23 hangi ayarda kullanıyorsunuz ? Bende bu hafta sonu gidip bakacağım çocuk kıyafetlerini ve sizinkileri karışık mı kurutuyorsunuz ?
ozgesenses23 gmzshn evet hepsini hijyenik kurutma havalandırma modunda yıkıyorum 2 saat olanda karışık yıkıyorum asla çekme olmadı
35izmirrr Aldıktan sonra bu zamana kadar neden almadım pişmanlığı yaşadım😀çocuklu eve şart bence birde seçtiğin programa göre değişiyor ütü kuruluğu istersen nemli bırakıyor dolap kuruluğu tam kurutuyor gibi…
Zeyesmirayer ogretmenanne2024 olmazsa olmaz değil ama gerçekten çocuklu eve lazım diye düşünmeye başladım. En azından gün içinde diğer işlerinizle uğraşırken as katla derdi kalmıyor al temiz temiz giydir yani. Bu sene nasipse bende almayı düşünüyorum
mrv6161 ogretmenanne2024 nemli diyen dandik makine almıştır .kurutma al elin ayağın olur senin ek gıdaya geçtik günde ⅘ kere kıyafet değişiyor bizde tam bir kurtarıcı . Kurutmayı kötüleyenin aklı yok ya da makinesi dandiktir
maygirl ogretmenanne2024 dogru ayarda kurutmazsaniz ewet birakir.ayarini kullanmsni bilmek onemli.benm icn okmazsa olmaz.kurtma olmasa surekli camasrin icnden cikamam sonuda gelmez digerleri kuruyana kadar kışın yine birikiyor.bi ewde bnm jcn okmazsa olmazdr.benm alerjik rinitim war agir duzeyde kurtma olmazsa mahvolurdum.toz yok gbi bsey oluyor kurtmada
nnoktaa ogretmenanne2024 çok memnunum. Nevresimler kıyafetler son derece yumuşak çıkıyor yumuşatıcı kullanmıyorum. Ve çamaşırdan çıkan toz miktarı son derece azaldı. Kesinlikle alın.