goktugneslihan Merhaba. Bebeğim 3 aylık. Gece uykularında max 2 saatte bir uyanıyor. Emziriyorum, tekrar yatırmak için çabalıyorum. Bu süreyi nasıl uzatabilirim ? Artık uykusuzluktan yorgun düştüm.. Yardım lütfen 😞💤😴🛌🥱
cansu2600 goktugneslihan 3 aylıkken oğlum gece 6 saat beslenmeden uyuyordu meğer o günler ne güzelmiş şuan 6 ay 11 günlük asla o kadar uyumuyor büyüyünce daha çok uyuması lazım gece ama yok bazen saat başı kalkıyor şaka gibi
doruk14 goktugneslihan başka bir sıkıntısı olabılır mı acaba gaz vs. Cunku eger karnı doyuyorsa 2 saatte bır uyanmaz. 4. Ay atağına erkende başlamış olabılırsınız uyku gerilemesi olabılır sureklı uyanıp memede huzur buluyo olabılır o yuzden sureklı emmek ıster benımkı oyleydı gunduz her saat başı emmek ıstıyodu gecede 3 saate bır kalkıyodu suan 5.5 aylık hala bı agrısı olsun 2 saate uyanır benı emince rahatlayıp tekrar uykuya dalar bazen emsede sıkıntısı gecmez ayaga kalkıp squat falan cekıp uykuya daldırıyorum 😫
goktugneslihan sude222 oyyyy gerçekten çok yorucu. 3 aylık bebek kesintisiz 4-5 saat uyuyabilirmiş. Bizim daha hiç 2 saati geçmedi :( 9 aylık sanırım bütün gece uyanmadan uyuyabilmelidir 😞
goktugneslihan doruk14 biz gaz problemini erken atlattık. Çok rahat kendi çıkartıyor. Yani tek meme emiyor. Kendisi bırakıyor. Tekrar teklif ettiğimde almıyor ağzını kapatıyor. Doyduğunu düşünüyorum aslında. Ama neden bu kadar kısa uyuyor çözemedim 😔
doruk14 goktugneslihan 4. Ay atak haftasına girmiş olabilir benim bebeğimde gazını kendi çıkartıyor ama yinede o gaz agrısı devam ediyor çıkartsada. 3. Ayda tek memenın yetecegını dusunmuyorum benımkıde tek meme alıyor ama yetmıyor hep emmek ıstıyor o yuzden emzırme sonrası mama takvıyesı yapıyorum ona ragmen yine doymuyor 😫hep aç 😂 doydugundan tam emin oldugumda 1.5 saat falan uyuyor ama açsa sureklı uyanıyor
goktugneslihan doruk14 Doktorumuz kilo alımının gayet iyi olduğunu söyledi. Mama vermemi istemedi. Bu sebeple hiç mamaya başlamadık biz. Bir şekilde geçecek atlatacağız bu süreçleri de inşallah 🥹🫠