Efeninnnannesi Kızlar merhaba . Bebeğim 6 aylık her kakadan sonra poposu kıpkırmızı oluyor hafif pütürlü gibi , bi bakıyorum azalmış kaka yapıyor gene aynı oluyor bi öneriniz varmı 😞
Busraae Efeninnnannesi canım ben arko krem sürdüm her actıgımda ve sürdügüm yere gazlı bez koydum öyle bagladım altını cok işe yaradı gecti pişiği her şeyi denemiştim fayda etmemişti bu etti
Eslemervaninannesi Efeninnnannesi bepanthol pisik önleyici kremi her altini actigibda kullan benim kizim da oyle cildi hassasmis doktor her altini aldiginda bepanthol kullan dedi
Mlkemrecre Efeninnnannesi kızarıklık gördüğunuz an krem sürün.. çoğalmasını pişik olmasını beklemeyin..
Efeninnnannesi Deletedmom114 bezimiz prima , hiç böyle bi sorun olmadı, emzirmiyorum , yedikleri de dün ek gıda armut püresi hariç bişey vermedim bugün hiç vermedim yine oluyor zorlanmadan mı oluyor anlamadım gitti
tugbaninpenceresi @Efeninnnannesi pişik kremi kullanmıyor musunuz? Bizde de oluyor bazen hemen sudokrem sürüyorum iyileştiriyor
Efeninnnannesi tugbaninpenceresi pişik kremi her alt değiştirmedekullanıyorum bepanthol , koltuk altında çıkan kızarıklık için hamazinc vermişti doktor onuda sürüyorum geçiyor sonra yine aynı
Efeninnnannesi Thesra pişik kremi her alt değiştirmedekullanıyorum bepanthol , koltuk altında çıkan kızarıklık için hamazinc vermişti doktor onuda sürüyorum geçiyor sonra yine aynı
Thesra Efeninnnannesi Belki o pişik kremi iyi gelmiyordur.Değiştirin sudocream kullanın çok daha etkili
tugbaninpenceresi @Efeninnnannesi baphanthol ben de kullandım ama normal nemlendirici gibi pişik için hiç bir faydasını göremedim malesef, sudokrem iyidir, ama sürekli oluyorsa başka sebepleri de olabilir doktora mutlaka söyleyin