Eflininannesi12 kreş için kayıt olup sıra beklemeniz gerekiyor ve o sıra gelene kadar kızınız 3-4 yaşı bulur🙈hayat yaşıyoruz işte kıvamında:) asla türkiyedeki gibi değil komşuluk cat kapı yok mesela,yada cocuğunu direkt biri ay ne tatlı diyip kendi doğurmuş gibi sevmiyor izin istiyor dokunmak için,pazar günleri marketler kapalı,korna sesi hiç yok denebilir,yaya geçitinden geçerken ay yavasmı yürüyorum acaba küfür ederlermi bana diye düsünmeyip sakin sakin yürüyorsunuz,markette yada herhangi bir işinizde sıra beklerken önünüze biri geçmiyor herkes gayet saygılı.Apartmanda yasayacaksanız coğu yerde sessizlik saati var öğlen belli saatlerde makine vs acılmıyor ve haftasonları. Ve alım gücü tabiki daha iyi.En alışamam diyen bile ayak uyduruyor ve entresan sekilde iyi geliyor bu düzen. Ben türkiyeye gittiğimde artık sesten trafikten komşu gürültüsünden bayılıyorum:/ Ve burada insanların aslında hayat düzeniyle kendilerine karsı ne kadar saygı duyduklarını anlıyorum.Bazen ayrımcılık yasıyoruz parkta cevrede ama genel olarak bende alışanlar kervanındayım:) hava genelde gri 😒gerci güneşli olsada hava durumu günlük değil saatlik değişiyor🤣
Siz nereye geleceksiniz? Belki yakınızdır🙈