Ebruferit Nasılsıniz sevgili anneler biz oglusumla yaptık yemekleri tavuk sote bulgur pilavı yogurt ve son olarak firin sütlaç Allah ağız tadıyla yedirsin siz neler yaptiniz
Gisemmmmm Ebruferit afiyet olsun şimdiden ...temizlik yaptığım için hazır ev mantısı almıştım onu yapıcam sadece kızımda izin verirse bi puding yaparim eşimin canı çekmişti 🤭🤭
nazanay Ebruferit Tebrikler. Ben cocuksuzken bile bu menuyu hazirlamak icin gunumun yarisini harciyordum. Elim agirdir biraz. Az once kizima tek porsiyonluk kiymali ispanak yaptim. Kendimize bir sey yok. Nutella kasikladim biraz. Tam takir kuru bakir ev :)
Misskokulum Ebruferit kabak dolması mercimek çorbası yoğurt 😋Rabbim olmayanlara da versin hamd olsun bu günlerimize
hilall89 Ebruferit yoğurt çorbası makarna ve pırasa yemeği yaptım ama canim tost istedi tost yapıp yedim 😂😂😂
Ebruferit nazanay bende şaşırdım temizlik yemek bebeği duş aldır hepsini yapmışım suan oturunca anladım gelin beraber yiyelim 😊
Byzgl_2019 Ebruferit yayla çorbası etli nohut ve pilav 😊 yanına da bir turşu ohh mis😊çok şükür rabbime
Ebruea Ebruferit şu soruyu görünce kayınvalidem aklıma geliyor. 🤦♀️😅 Hergn arayıp ne pişirdin ne yiyeceksiniz diye soruyor. Bebeğim 2 aylık çok gazlı ve kolik ağlama krizleri hiç bitmiyor 40 gün kaldı yanımda görmesine rağmen hala ne yiceksiniz bebek kucağımda aç geziyoruz 😂😂😂 kahwaltı yicez
Ebruferit Ebruea ah ah ne çektim bende ilk 3 ay yemek yapmayı geçtim kendim bisküvi yiyorum sadece eşim geldiğinde o bakıyordu ben yemek hazirliyordum artık 8 de 9 da yiyoduk şükür 1 yaşına gireceğiz çok farkı olmasa da yapıyoruz beraber şimdi kıpır kıpır durmuyor heryeri karistiriyor varsın olsunlar da kahvaltı kuru ekmek yiyelim 😍
PelinKaraca Ebruferit yoğurtlu erişteli yeşil mercimek çorbası, şehriyeli bulgur pilavı, etli taze fasülye, kabak tatlısı 😀
Duce28 Ebruferit Bol naneli Mercimek çorbası , pırasa yemeği , tavuklu pilav , salata , şekerpare 🤗 ben diyetteyim bi çorba ve pırasa benlik şuan 😂 Rabbim olmayanlara versin bugünümüze Elhamdülillah ❤
Ebruferit Duce28 amin canım çok şükür afiyet olsun ben de diyetteyim 😊 eşlik edebilirim sana diyette hep bozuyorum biri destek olmayınca ah bu kilolar ah
Edacln35 Tavuk çorbası yaptım hem oğlumuda yedirdim :) dünden ıspanaklı patates graten var bide brokoli salatası
Ebruea Ebruferit gerçekten çok zor yine bebelerimize birşey olmasında aç kalırız napalım. Gaz olmasın diye de herşeyi yemek istemiyorum kucağıma alıp kahvaltı reçel ekmek idare ediyorum süt kesilmesin diye. akşam benimde eşim yardım ediyor ama durmuyo ne yazık ki mutfağa gitmemle arkamdan seslenmesi bir oluyor. 😔
Duce28 Ebruferit o zaman seni @Nekwam ın leslie postuna bekliyorum canım . 🌸Birbirimizi fena gazliyoruz ve çok işe yarıyor . 4 günde 2.5 kilo verdim . Gel mutlaka 💐🤗
Sevil20082018 Ebruferit yayla corbasi ,kiymali barbunya ,pilav ,salata allaha bin sukur allah olmayanlarada versin 🙏🏻