Niyesordunbucevabi Doğumdan sonra iki defa adet oldum bu ay 7 gün gecikti 3.gün test yaptım negatif çıktı bugün yine yaptım oda negatif. Hamile olsam çıkardı dimi??
Nilamom11 Niyesordunbucevabi 10 gün gecikti test yaptım bende negatif çıktı ama yine en doğru sonucu kan tahlilinden alabilirsiniz
iki_prens_annesi_ Niyesordunbucevabi doğumdan sonraki ilk 1 yıl dengesizlikler olabiliyor eğer iki kere test yaptınız ikiside negatif çıktıysa sanmıyorum olacağını
bluemv Niyesordunbucevabi bende doğumdan sonra 1 kez adet oldum ve bu ay olmam gerekenden 12 gün gecikti test yaptım bıgün negatif çıktı ama kafam çok takılıyo normal değil mi
acemi_mom1 bluemv Bende sizin gibi bu ay 9 gün adettim gecıktı yaptığım test silik çizgi çıktı ve korunmama rağmen böyle bir test sonucu karşılaşmak şaşırttı beni 10. Adet oldum çok şükür bazen testlerde yanlış sonuç verebiliyormuş bunu da görmüş oldum 🤷♀️
bluemv acemi_mom1 ayh şükür o zaman kızım 3 aylık vallahi korktum bir an ama normal sanırım geçen ay 2 kez olmuştum bu ay olmadım