nrbsrr Bebeğim 4 buçuk aylık anne sütü alıyor sadece, yüzünde küçücük bi kuruluk vardı gidere büyüdü. Mustela bioderma vs bissürü şey denedim.Önerdiğiniz alerji doktoru yada tavsiyeleriniz var mı ?
rabiaturan nrbsrr Bizde aynı şeyleri yaşadık. O kremleri kullandık ama yumurta alerjisi çıktı. Artık yumurta yemiyorum kendiliğinden düzeldi
araskusum nrbsrr bize doktoru Fucidin krem vermişti onu kullanıyorduk, doktoruna bir danışın çünkü antibiyotik krem
araskusum nrbsrr bu arada alerji doktoru için de çocuk doktorunuzun sistemden alan açması lazım yoksa randevu alamıyorsunuz
Karanirem nrbsrr istanbulda oturuyorsan Okmeydanı Cemil taşçı dr eren beyden randevu alırsanız normal çocuk sağlığı bu fotoğrafında gösterirsen alerjiden yet açar suan özellerde alerji testi. Çok pahalı ve kapsamlı bakmıyoöar ⅗ seye bakıyor biz bütün hepsini yaptırdık
sahailesi rabiaturan ne kadar devam etti süreciniz. Biz de 5.5 aylıkken çıktı lekeleri vardı doktor bir süre diyet yaptırdı sonra açtık diyeti. Tam bir yaşında ama arttı lekeler kaşıntı ve kanatmaya vardı artık. Doktor iki haftadır kesmemi söyledi bebeğinden napcam bilmiyorum çok üzülüyorum