haticegh Kızlar Molfix kullanıyorum ama bez bölgeleri pişik olmuş gibi kızarıyoruz ıslak mendilden mi acaba dedim ıslak mendilini değiştirdim ama yine aynı . Sizce hangi bebek bezi daha iyi
tospikannesi_ haticegh ben kızıma baby turco kullandım bezi bırakana kadar. Ama bez konusunda bu işin bir numarası net prima. Bana göre prima diyorum başka birşey demiyorum
aslhnkrts haticegh normal sleepyden memnun kalmamıştım ama külot bez kullanıyorum ben natural ve ecologic pişik olmadı . Bi arkadaşım kızına sadece prima kullanabiliyor o geçenlerde e bebekte ki pofy bebek bezini denemiş memnun kalmıştı
tospikannesi_ haticegh o zaman baby turco öneririm ben kızımı doğduktan bıraktırana kadar baby turco kullandım fiyat performans ürünü çok memnundum incecik yapısı yokmuş gibi, sızdırma yapmıyordu
baltanemm bende molfix kullandim ama bebegimi hem sıktı hemde taşırdı o yuzden prima kullaniyorum evet pahali ama indirimleri takip ederseniz prime net
kuscugil Bebek bezinden ziyade ıslak mendil alt temizliğinde kullanmak yerine büyük pamukları ıslatman daha yararlı olur Bence