AydanGezer Merhaba bayanlar. Oğlum 23 günlük. 10 gün önce falan yüzünde küçük minik sivilceler çıkmaya başladı hafif kızarıklıkla beraber. Doktora sordum yenidoğanlarda oluyor geçicidir dedi. Pek tatmin olamadım. Şimdi de kafasında belli yerlerde çıkmaya başladı. İlk çocuğum o yüzden bilemiyorum, anlayamıyorum. Bahsettiğim şeyleri yaşayanlar var mı aranızda?
Srht AydanGezer bizimde minicik sivilcelerle doğdu az buz değil yüzünün her noktasında belki bin tane falan vardı. Zamanla azaldı yenileri çıktı derken onlarda azaldı şimdi yok 7,5 aylık olduk pürüzsüz maşallah endişelenmeyin sizde geçer inşallah
deletedmom173 AydanGezer benim oğlumda da olmuştu doktor hametan kullan demişti kullandım ve geçmişti sizde sorun doktorunuza o şekilde uygulayın uygulamayı düşünürseniz
Humus AydanGezer bnmkide 26 gunluk. Bizdede war alnina dogruda cogaldi sanki. Bugun doktora gittik normal yenidoganlar hasss oluyor gecer dedi 😊
Berdemal Benim kızımda da vardı okur dedi dokyorumuz bir krrm verdi yayılorsa kullanın dedi ve çok yayıldı geçmedi krem 2 günde geçirdi deterjanı değiştirmeyi düşünüyorum çift durulamam yapmak gerekmiş ve baharatlı yemeyeceksiniz hoş ben hepsini yaptım yayıldı yüzüne yine de