defnes32 Genelde çok gece gündüz hareket eden bebeğim dün gecede hiç etmedi bugün de çok az etti ama dün 4 5 saat ayakta kaldım bugün dinlendim ama az hareket etti normal mi güçlü değil hareketleri hafif dünden beri
seymaozy defnes32 benimde 31. Haftada öyle oldu acil sezaryen oldum erken doğdu nabızları düşüyordu nst de hemen acile başvurun
lceLady defnes32 Anne karninda uyku periyodlari oluyormus buyudukce alan daraliyor hareket kisitliligi oluyormus. Ama can bu.bi muane olmakta fayda var
elifgibii defnes32 hemen doktora gidin bence beklemeden. Bende de böyle bi durum yaşandı acil sezaryane alındım 35 haftalıkken
defnes32 seymaozy lceLady İki saatte on kez hareket Saymanız lazım deniyor hafif güçlü yer değiştirme kayma dahil on hareket var
perla_ defnes32 benim bebeğimde öyle oluyordu nst hareketleri normal çıkıyordu hep sonra acil sezeryana alındım
merveegem O haftalarda hareketleri azalması normal demişti benim doktorum Sonra bir kaç gün geçtikten sonra normale döndü hareketleri ama 35. Haftada erken doğum oldu Bazen tahmin edilmiyor işte Sen yinede git bi Doktora
bebegim23 defnes32 yani öncelikle birseyi yoktur allahin izniyle bende çok panik bi hamileydim 10 kere say gunde diyodu doktor ama benim oglum da hareketsiz kaliyodu çalıştığından dolayi cikolata veya vişne suyu için elinizle karniniza dokunun konuşun karşılık vericektir
Meri-Mel defnes32 Çok şükür canım gördüm korktum hemen yorumlara baktım,sen yine de korktuğun bişi olunca acile başvur ihmal etme