inci86 Kızlar sorum başlıkta .Gündüz çok aşırıya kaçmamakla beraber sadece bu yöntemi uygulasam haftada 2 kilo verir miyim sizce😃
beyzzsenturkk_ inci86 sporsuz zayıflarsınız ama kaybettiğiniz yağlar olmaz kastan kaybedersiniz o yüzden diyetle spor şart az da yeseniz çok da yeseniz yağdan yakmak için spor şart
Buket57 inci86 akşam yemeğini en geç 5 de bitirip tabiki diyetle birlikte 30 kilo verdim ben😇 kesinlikle 5 6 dan sonra ağzıma bir şey sürmedim. Şekerli,hamur işi,ekmek,tatlı,içecekler vs ne varsa zararlı olan hepsini kestim.
inci86 balkizlar emziriyorum ama bebeğim 18 aylık büyüdü yani bitek sabahları doya doya kahvaltı yapmak istiyorum onu da yapıyorum zaten şimdilik sadece akşamları yememe kadarı aldım bi de spor bakalım .🫢Sporu sizce kaç gibi yapsam sabah olmazda akşam mı acaba yemekten önce
inci86 ipek200_ çok sevinirim bakmak isterim.Ama sizin bebek kaç aylık benimki büyüdü ama sürekli memede .bi de 18 aylık olunca hani diyete mani değil bence her türlü su diyeti de düşündüm bakalım yapabilirsem
ftmylm Gündüz boş kalori almayıp akşam altıdan sonra bir şey yemezseniz harika kilo verirsiniz bence akşam alınan kaloriler hep gereksiz
ftmylm Benim de on kilodan fazla kilo vermem lazım dengeli tabaklarla sağlıklı öğünler yapmaya çalışıyorum bakalım inşallah vereceğim haftaya da leslie 30 yapmaya başlayacağım nasipse o da çok işe yarıyor hem de keyifli hareketleri yapmaya çalışırken birden geçiyor o yarım saat