naz2911 Audrey_ Evet kuzu alerji olmuş bu durumda havuça ara verip başka bi besinle devam et sonra tekrar havuç deneyip aynı şey oluyomu gözlemle
Nilfe_eflin Audrey_ Neden ilk önce havuçla başladınız? alerji yapmış havuç şimdilik vermeyin yoğurtla başlayabilirsiniz 3 gün kuralıyla kaç aylık
Brokolilim Audrey_ Alerji olmuş duş aldırmanızda sakınca yok ama yorumlara aldanıp evde durmayın anafilaksi boyutunda olur anlamazsınız bile alerji damlası verirler muayene olmanızda fayda var 🫶🏻
Audrey_ naz2911 keyfi yerinde gibi huzursuzluğu falan yok banyo yaptıracam şimdi bi su değsin vücuduna diye hastaneye götürmeli miyim sizce?
naz2911 Audrey_ bana göre gerek yok kuzum havuç biraz alerjiyi tetikler süt alerjisi yoksa yoğurtla başla 2 gün gözlemle baktın geçmiyo o zaman götürürsün
Audrey_ Nilfe_eflin doktorumun verdiği sıralamada ilk havuç vardı onun önerisiyle havuç vermiştim, doktora da attım şimdi fotoğrafını :( insallah ilerlemez korkuyorum. Bugün 5 aylık oldu
Audrey_ naz2911 çok teşekkür ederim 🥰 oyun yapıyor oynuyor şu an bakalım banyodan sonra inşallah azalma olur. :(
Nilfe_eflin Audrey_ Yarına kadar geçmezse bi acile götürün ateşine dikkat edin bazı alerjiler ateş yapıyor. Yoğurtla başlamanızı tavsiye ederim havuçla başlayın diyen doktor da ilk defa duyuyorum. Havuç vucuduna ağır gelir ilk günden
Audrey_ Brokolilim Şimdi doktoruma yazdım hastaneye götürmeli miyim diye evet derse hemen götüreceğim çok teşekkür ederim 💗