aslanveannessi Kızlar merhaba oğlum 3.330 kilo doğdu ancak kilo kaybetti ve 15.günde doğum kilosuna tekrar geri döndü. Şu an 2 aylık ve 5 kilo sizce normal mi doktorumuz geçen ay kilo alımı sınırda demişti
naz2911 aslanveannessi bebeğim 2.700 doğdu 5 aylık ve 6 kilo 😂 3 ve 4 de kilo alımı aşırı yavaşladı ona rağmen doktorumuz mamaya başlatmadı gayet normal kilosu
aysebb aslanveannessi Gayet iyi. Bu doktorlarında sınırda kelimesine ayar oluyorum. Daha ne olsun bu bebeğin kilosu yani 😂
cLearQueen aslanveannessi yok artik. Bebe bu yahu ne bekliyo doktor sanki besili camış yetistiriyoruz. Onemli olan sağlıklı olsun bacım
Mammamiaa_ aslanveannessi doktorlar 5. Günde kendi kilosunda veya kilo alımını normal görüyorlar. 15. Günde kendi kilosuna ulaşmış. Sık sık emzirin sütünüz yeterli değilse mama destekli gidin. Düşük değil tabi ama doğum kilosuna göre düşük gelmiş doktora. Kızımda 37+0 da 3290 doğdu 5. Günde 3200 dü benim sütüm azdı bitti onun bebeğimin sağlık problemleri yüzünden pek kilo alamadı 5 aylık olcak 6 kilo.