bsrnrern Bebeğim tutunarak ayağa kalkmayı öğrendi uykuya geçirirken sürekli beşikte ayağa kalkmaya çalışıyor öncesinde desteksiz kendi uykuya geçiyordu suan sürekli onu geri yatırarak uyumasını sağlıyorum aynısını yaşayan var mı ;(
16momm bsrnrern hepsi aynı yapıyor. aşırı sinir bozucu ama mecbur sabredeceksin . hevesi geçince az az yapar . benimki ayağa kalkıp kontrol ediyor ara sıra sonra uyuyor 😆
alyny bsrnrern benimki de öyle park yatağa geçtik diğer yatağında ayağa kalkıp geri kendini yatağa atıp oyun yapıyordu gece uyuturken hatta gece uykudan uyanıp bi anda kalkıyordu şimdi uykusu tam olarak gelince uyutup park yatağa yatırıyorum
bsrnrern nazlimom_ indiricem kesinlikle bi kaç güne yapmayı bırakıp uykuya geçer inşallah 5 10 dakikada uyuyan çocuk 45 dk da zor uyudu bugün
binnur37 bsrnrern Ayyy çok çekmiştik kafayı yicektim ağlamasını mızmızlanmasını duymazdan geliyodum kendi kendine uyuyodu ama bir gece uykusundan uyanıp kalkıp düşmüştü anne yanı beşiğinden dikkatli ol Allah korusun
bsrnrern binnur37 uyku eğitimi almıştım çok güzel uyuyordu desteksiz ama ayağa kalktığı için geri koyup popoya patpat yapmak zorunda kaldım yoksa uyumuyo geri kalkıyor
binnur37 bsrnrern Benimkide çok ayağa kalkardı kendini geri atardı mızmızlanırdı ağlardı 1 ay falan çektik sonra düzelmişti sonra tekrardan başladı vs derken 2 yaşında şuan daha kolay uyuyo .. Sürekli huy değiştiriyolar