bebeklihomee Nasıl besleniyorsunuz akşam yemeklerinde her şeyi yiyor musunuz? Ben ne yemek istesem internette hep gaz yapar yazıyor nasıl besleneceğimi bilemiyorum fikir verir misiniz ?
sinemmm90 bebeklihomee Benim bebeğim aşırı gazlı olduğu için dikkat etmek zorunda kaldım ama bazen etmedigimde oldu ama yavaş yavaş gaz sorunumuz bitiriyor çok şükür
elfmrl123 bebeklihomee ekstra hiç bişey yapmıyorum ilk 40 gün dikkat ettim şimdi eskisi gibi yiyorum herşeyi 4 ay 9 günlük oğlum
sinemmm90 bebeklihomee Benim bildiğim kadarıyla süt yoğurt bı sorun etmiyor sanırım ama yinede siz arastirin
bebeklihomee sinemmm90 benimkide gazını rahat çıkartıyor ama etkiliyor gibi hissediyorum geçen biber dolması yemiştim o gün inanılmaz gazı oldu
sinemmm90 bebeklihomee İnan benimki bir büyük insan gibi çıkarıyordu ama o kadr çıkarmalarına rağmen halen oluyormuş gazı ben kaç sefer acile götürdüm benim eltim bulgur bebeğin karninda şişiyor demişti ondan beri yemiyorum doğruluk payı ne kadar bilmiyorum ama benden tecrübeli olduğu için dikkat ettim