Bereninannesi_ Guel_ kabarmış gibi ama net değil bi kaç güne anlaşılır zaten dişse eğer benim kızımında kabardı çok huzursuz bir hafta geçirdik ama şuan ıkı dışımızde çıktı çok şükür
Bebeggimm Guel_ çizik gibi gördüm yanlış görmediysem bizim de öyleydi o cizigi yarıp çıkmıştı bi kaç güne
Guel_ Deletedmom115 bir haftadir asiri huysuz fotoda tam belli degil ama beyazlamis baya eliminaürünce de kabariklik var gibi
Guel_ Nekwam bir haftadir asiri hyusuz 2 gecedir de hic uyumuyo kac günde patlar bu dis elimi sürünce kabariklik hissediyorum
Guel_ Bereninannesi_ bir haftadir benim oglan asiri huysuz iki gecedir de hic uyumuyo ciglik cigliga aglayaeak uyaniyo hic böyle yapmazdi baktim bende dis etti diger günlere göre biraz daha kabarik ve beyaz ama emin olamadim disten mi diye insallah patlar yakinda
Ebruferit Guel_ kaç aylık canım bizimde kabarma kızarmà olmadan çizgi şeklinde ayrilip cikti bizde de gece uykusu sorunu huzursuzdu zor biraz dış Allah kolaylik versin tam net değil ama sanki çizgi belli gibi
Guel_ Ebruferit 5 ay 12 günlük bir haftadir asiri hyusuz elimle dokununca kabariklik hissediyorum ve salyasi asiri akmaya basladi insallah cabuk cikarda rahatlariz biraz ya
Bereninannesi_ ismihazan onu tam bilemicem ama cizgi şeklide yarıldıktan sonra 2 3 gün içinde çıkmıştı