ilkekryl Merhabalar 🌸 bebeğim 7 aylık ama biberon reddi yaşıyoruz. Philips avent kullanıyorum 5 numara emzikli. Biberondan içmek istemiyor. Zaten emzik de emmiyor. Ama bir şekilde beslemen gerekiyor. Nasıl aşacağım tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi?
bububuu ilkekryl valla kizim 3 aylikken basladi 14 aylik ben hala aşamadim burda cok yazdim ama bir cozumu yok sanirim kendi kendine gecmesi lazim
bebek2anne1 ilkekryl biberon reddi olduğuna emin misiniz? Benim kızım başından beri reddiyor biberon denedim mama denedim hiç birini içmedi suan biberondan sadece kaşık mama içiyor çok üzülüyorum bende normal mama içmiyor evde mama ve biberon koleksiyonu oldu artık
ilkekryl bebek2anne1 biberon istemiyor ağzına alıyor ama çekmiyor dişlerini kaşıyor bir süre sonra sinirleniyor kendini geri atıp ağlıyor. Mamajoo da denedim olmuyor. Emziklerini değiştirdim hepsini içmiyor yani. Gece deniyorum uyurken biraz içip yine içmiyor. Başından beri böyleydi. Emzirdiğim için biberona çok ihtiyaç duymadım ama işe başlayacağım artık alışması lazım. Bir de geceleri yatmadan mama vermeyi düşünüyorum daha tok tutsun diye ama bu şekilde nasıl vericem bilmiyorum. Siz napıyorsunuz geceleri?
bububuu ilkekryl hep ekran gostererek icirdim cogu zaman icmedi ek gida yiyio simdi onda da istahsiz ve en onemlisi su bile icmiyor ama bu benim basima geldi diye sizinde ayni olacak diye bisi yook insallah daha kolay atlatirsiniz
bebek2anne1 ilkekryl benimkide öyle red yaşıyoruz hep bu ara sadece kaşık mama içiyor biberonla yani gerçekten çok zor mama istemiyor suan farklı bir mama alıp denedim içti bakalım inşallah bunu severde içer yoksa kaşık mamasıyla devam yani lansinoh biberon kullanıyorum
ilkekryl bebek2anne1 ya benimki hiç mama içmediği için onu da bilemiyorum bir denemelik alsam da belki içer diyorum ama içmezse ne yapıcam işte. Kaşık mamasını biberonla nasıl veriyorsunuz?
bebek2anne1 ilkekryl yok bacım mamayı tekrar denedim içmedi kaşık maması yaptım yine. 2 cici bebe koydum 150 ml suya 4 yemek kaşığı attım artık içtiği kadar şuan evde toplam 5 bin tllik mama var ama hanımefendi içmiyor ve durumum gerçekten yok sırf mama içsin diye her mamayı aldım ama yok yok içmiyor
urazkooosu @“ilkekryl” merhaba,bende işe baslayacagım için biberona alıstırmak istedim ve resmen koleksiyon yaptım en son eczaneden ortodontik damaklı biberon ucu aldım ,onunla içiyor
ilkekryl bebek2anne1 of sizinki de çok kötü gerçekten çok zor. Kilosu nasıl peki normal mi? Ağlamıyorsa sorun yok gerçi ama biz analar içimiz rahat etmiyor işte
bebek2anne1 ilkekryl bu zamana kadar benim zorumla beslendi hep ben verdim yoksa asla acıkmıyordu ama artık bir yere kadar suan napıyorsam içmiyor
urazkooosu @ilkekryl bende dr browns var ama avent içinde uyumlu olduğunu söyledi eczacı yani bütün biberonlara olur dedi ama siz eczaneye sorarsınız
arife86 Bizdede bu soru. Var 4 aylık bebeğim biberon kullanıyordu şuan reddediyor doktor raporlu mama yazdı napcağımı şaşaırdım kauçuk biberon başı kaldı denemediğim seri biberon oldu evde acaba işe yararmı