Deletedmom_281 selamlar arkadaşlar, bebeğim 1 ay 20 günlük ve reglim tekrar başladı. internetten sütü kısa bir süreliğine azaltabiliyomuş vs gibi şeyler okudum. bu ne kdar doğru? normalde iki saatte bir emziriyorum. saatte bire düşürmeli miyim regl iken?
elisa2705 Deletedmom_281 internetten sütü kısa bir süreliğine Hiç öle şeylere bakma derim Google basım agrıyor desen seni kanser çıkarıyor töbe yarabbim 🙄yani doğru bilgi değil kızım 23 aylık regl ikende normel emzirmeye devam ettim sorun olmuyor aynı şekilde devam etmelisin
hilalyurdakulllll Deletedmom_281 benimki de 1 ay 14 günlük . Bende dünden beri adet başladı . Sadece göğüslerim çok yumuş ama süt alıyordur bence . Emerken dikkat et sütün akıyor mu . Bırakınca da göğüsünü sık süt var mı diye ben normalde de bunu yapıyorum bazen . Kaygılanma ama sorun olucağını sanmıyorum .
Deletedmom_281 elisa2705 evet ya çok haklısınız ama napiyim ilk çocuk olunca insan çok korkuyo her şeye kdldldldös çook teşekkür ederim ❤️🥰
dilarasln Ben de sık emzirmeme rağmen doğumdan 2 ay sonra regl olmaya başladım. Pompadan gördüğüm kadarıyla süt miktarında azalma oldu diyebilirim, bir de o günlerde herhalde sütün tadı değişiyor daha az emmek istiyor, kendini geri atıyor.