kucukprens3 Üç aylık bebeğim var temas olmadan uyumuyor kucağımda uyuyo baya daliyor yatırdıgm an teması kesince uyanıyor sürekli yanında durmak zorunda kalıyorum bu durumu nasıl aşabilirim lütfen bir fikir verin 😢😢
esmaayeldann kucukprens3 desteği azaltıp bitirerek. Uyumadan mayışık şekilde beşiğine koyun. Gerekirse popoya pışpış yapın saçlarını sevin vs. Biraz direnç gösterebilir çok normal ama 2-3 günde alışır. Bebeklerin bir şeyi bırakması 3 gün sürermiş
talhamamy kucukprens3 oğlumda öyleydi gazdan dolayı hep kucağımda uyurdu indirmezdim 8,5 aylık hala kucağımda uyuyor ama yatırınca ellerim kollarım hatta yanağımı yanağına dayıyorum biraz pıspıs yapıp dalmasını bekliyorum öyle uyuyor
kucukprens3 esmaayeldann Denedim bunları ama durmayınca dayanamayıp kucağıma aldım bu sefer daha iradeli olcam bakalım teşekkür ederim 🙏🏻
esmaayeldann kucukprens3 iradeli olman lazım canım, ben olamamıştım ve 14 aylıkken uyku eğitimi almak zorunda kaldım. Bu sebeple tut kendini emin ol bebeğin içinde senin içinde en sağlıklısı bu olucak çünkü büyüdükçe hiç bırakamıyorlar