Kisirvetursu Kızlar bebeklerinize nerelerden güzel farklı tokatlar alıyorsunuz trendyol a filan baktım öyle güzel yok
papatyagibi Kisirvetursu Sehirdeki kücük esnaf takı tokacılardan 🤭 Onun dısında magazalardan toka satanlarda hosuma giden model falan olursa alıyorum
[silindi] Kisirvetursu carsilarda yada avm iclerindeki bujiterilerden alıyorum genelde hatta kullandigi bazı tokalar benim kendi bebeklik tokalarim 🥹
ilay-mom Kisirvetursu trendyoldan aldım kızımın saçları cok gür ve uzun değil , kısa. çıtçıtlı tokalar tutuyor cok beğendim düşmüyor acıtmıyor da
Kisirvetursu papatyagibi bende öyle biraz aldım ama şimdi pek çıkmıyorum internetten varsa alayım dedim
dilaninal ilay-mom ilay-mom merhaba bende kızıma almak istiyorum bir markadan aldım çıt çıtları çok sertti acıtıyor diye takamıyorum tavsiye ettiğiniz bir mağaza varsa yazar mısınız trendyol ismini yada instagram hesabını markanın
ilay-mom dilaninal merhaba buyrun bunu almıştım hatta yorum da attım https://ty.gl/suj269fivqbsp Bide mutlubidünya satıcısından aldım çıtçıt sertti cok kullanamıyorum hiç memnun kalmadım ama bu attığım linkteki tokaları her gün kullanıyorum memnunum
Mrskoc Kisirvetursu pazarlarda oluyor mağazalar takıcılar biraz pahalı beklerim diyosan temudan hem ucuz hep çeşitli alabilirsin aklında bulunsun
Gzm__ Kisirvetursu özendim valla benimki asla durdurmuyor. 2 yaşına geldi o kadar toka aldım doğru düzgün kullanmadık