deryaren Kızlar bebeğim 1 hafta sonra 8 aylık hiçbir şekilde zerre bisey yenmiyor yüzünü çeviriyor zorlayinca ağlıyor nasıl bi yol izlemeliyim?
ahlasmomm_ deryaren 14 aylık dönem dönem oluyor 3 hafta sürdüğü bile oldu ama arkasından hep diş patladı böyle olduğu dönemlerde sizin de diş olabilir
miabel9 7 ay 8 günlük kızım . Aynı durumdayız. Sevmiyo ek gıdayı ağzını kilitliyo sonra ağlıyo. Sadece anne sütü istiyo
deryaren ahlasmomm_ evet disleri çıkıyor alttan 2 tane çok azcık çıkmış zaten görünüyor ama çok stres oluyorum böyle sadece mama içiyor
ahlasmomm_ deryaren ben kaşıkla su veriyordum sonra yemeğini veriyordum o dönemlerde sevdiği şeyleri yaptım hep diş süreci öyle oluyor malesef
erbus123 kezban2121 düzeliyor mu bende öğrenmek istiyorum. Diş mi acaba tadım bile yapamıyoruz ağzını kilitliyor resmen
kezban2121 erbus123 maalesef benim kızımda öyle . Kaşığa ağzını kilitliyor elle yedir dediler. Onu da denedim ağzını açıyor ama 1 2 kere ağzınj açıyor sonra yine kilitliyor. Ne yapıcam bilmiyorum kafayı yicem
erbus123 kezban2121 Kaç aylık kızınız. Bende elimle parmağımla yedireyim dedim olmadı. Ama eline bişey verince ağzına atıyor çiğneme hareketleri yapıyo