davudumm Merhaba anneler, oğlum 10uncu ayının içində sürünüyor fakat emeklemiyor pozisyona kalkıyor iki el gidiyor ama devam yine sürünme nasıl yardımcı ola bilirim? Karnından kaldırıb emekletiyorum ama nafile🤦🏻♀️
Hiilyuss davudumm ben karnının altından bir battaniyesini geçirip ben ayakta bi sağ bi sol yavaş yavaş çekerek destek olmuştım 😂😂 ellerini atarken korkrugu için emeklemiyor. Battaniyeyle bir taraftan kaldırınca bi eli havaya kalkıyor ya düsmediğini anlıyor sanırım öyle emeklemisti
arasssmommm davudumm sürünmek daha rahat galiba bizim ki de sürünüyor yılan gibi evi geziyor 😂😂pozisyon alıyor ama yapmıyor elbet emekler daha zorlu süreç o yüzden kendi haline bıraktım
Ayseee12_ davudumm benim oğlumda oyleydi kalkmaya basladiysa bi anda emekliyo benim oğlum 7. Ayindan itibaren surunuyodu 9.5 aylikken dizlerinin ustune kalkmaya basladi ama gidemiyodu 10. Aylik oldu bi baktik emekliyo sürunmeyi birakmis
3kedili2bebekli davudumm 2 el üstüne kalkiyorsa dikkatini çekecek şeyler yapın parka götürün yere bir ortu serin üstüne koyun emekleme için kendi çabalar emekler ilgisini çekince ☺️