nureslem06 Kızım 1 yaşında yazlık bebek kıyafetlerine mevsimlik ince şeylerde olabilir ihtiyacımız var uygulamalar üzerinde kıyafet ayakkabı uyguna veren satan varmıdır benimle paylaşacak elden satan varsa sakaryadan alabilirim
ffatma1 nureslem06 geçen bir post vardı buraya kullanıcıyı etiketleyeceğim sorun çok uyguna veriyor @Aaayyssee
Aaayyssee nureslem06 merhaba bende 9/12 aylık 12/18 aylık bazı kıyafetler var isterseniz uyguna verebilirim post açmıştım sizi etiketleyeyim bakın beğendiğiniz olursa yazdığım fiyattan daha uyguna da veririm 🌸
Mnli nureslem06 bende yazlıklar var ama 9-12 leri yükledim manolyaconcept iki uygulamada da ismim kızım 21 aylık ama minyon hala 12-18 ler oluyor olabilir deneyip ona göre onları da yükleyeceğim takip ederseniz size bildirim gelir
BortcecineG Kac numara giyiyor ayakkabi terlik. Bir kaç elbise var bakmak isterseniz glsnumdu gardirops hesabim
kimbuannes Uygulama da çok güzel ürünler var bebek için sayfama mutlaka bakın uyguna satıyorum elden çıkarmak İÇİN ismim 1mom2baby16