bugraveannesii 3 ay 4 günlük bebeğim süt alerjimiz var arada bizde de oluyor alerjen besine karşı anne diyet yaptığı zaman geçiyor. Hastaneye gidin. Bize kan tahlili yapmışlardı birde gaitaya bakıyorlar yüzünde kabarma ve ya isilik gibi döküntüler var mı?
sevgimm35 bugraveannesii Evet var ve geçmiyor tam geçiyor gibi oluyor tekrar çoğalıyor kuru bide pütür pütür
quence sevgimm35 aaa döküntü de varsa büyük ihtimalle süt alerjisi olabilir benim bebeğimin de öyle başladı önce cilt kuruluğu sonra döküntü kulak arkaları cildi döküldü aynı zamanda inatçı konak oluştu sonrasında zaten kakada kan çok geçmiş olsun🙏🏼
bugraveannesii quence sevgimm35 Bunun için nemlendiriciler kullanabilirsiniz eğer nemlendirici işe yaramazsa tıbbi kremler veriyolar çok şükür bize tıbbi kreme gerek kalmadı Ama diyete önem vermek lazım
sevgimm35 baharelizz Bende emziriyorum arada mama veriyorum biberon tutmadığı için çok veremiyorum zaten
sevgimm35 ozgecankosar başka bişey olmasında alerjiye dikkat ederim randevu aldım gidicem bugün bakalım
quence sevgimm35 meme reddiyle birlikteyse büyük ihtimalle çatlak değil alerji farklı olarak bu aralar tahin süt yumurta birini fazla yediyseniz ondan olabilir 🙏🏼
baharelizz asyammmmmmmmmmm bir kaç kez gördüm ip gibi şeklindeydi şu an diyet yapıyorum yaptığımdan beri kan görmedim çok şükür alerji testi için doktoru bekliyoruz
asyammmmmmmmmmm baharelizz alerji testi dediğiniz kan ile bakılan mı yoksa deri testi mi? Testler küçük bebeklerde doğru sonuç vermiyor demiyor. Doktorunuz bu konuda bir şey söyledi mi?
asyammmmmmmmmmm baharelizz alerji testi dediğiniz kan ile bakılan mı yoksa deri testi mi? Testler küçük bebeklerde doğru sonuç vermiyor demiyor. Doktorunuz bu konuda bir şey söyledi mi?
baharelizz asyammmmmmmmmmm hayır doktorumuz henüz bir şey söylemedi alerji birimine yönlendirdi oradaki doktorla görüşme sağlayacağız
quence alina2125 benim bebeğim fazla yemekle hiç alakasız bir kaşık bile yesem alerjik reaksiyon gösteriyordu eğer fazla yediğinizde bebeğiniz rahatsız oluyorsa alerji değil intolerans olabilir