lceLady Yaklaşık 10 doktor gördü teshis konmamisti. Size sormustum buradan ne olabilir diye. Once poposunda basladi sonra bacak sonra karni el kol yüz tum her yeri kabardi en son 23 nisan da yuksek ates yapti 40 gördük. Hast git gel git gel.hic bir sonuc alamiyordum verdikleri ilacta yoktu Alerjen dediler dikkat etmeme ragmen cogalliyordi. Bu zamana kadar alerjen olmayan cocuk 2 yasinda nasil oluyor onada aklim ermedi zaten. Neyse detayli kan testi yapildi Su an e nabizdan bakiyorum Cocuk hem su çiçeği hem kizamik olmus hemde bir mikrop kapmis degisik birsey hepsi aynı anda sanirim cocuga agir geldi. Yarin kontrolumuz var hem alerjen hem enfeksiyon doktoruna Tam olarak duzelmesede kabariklar azaldi diyebilirim Sanirim bu bi salgin cok fazla post gormeye basladim bebeklerde Birazdan size gorselleri atacağım Tabi bu goruntuler birden olmadi 1 ay icinde oldu yavas yavaş
gokce3535 Daha 2 hafta oncesıne kadar benım bebegımde komple böyleydi yüzüne pipisine varana kadar ve bazen komple birleşiyordu bu noktalar ve alev atıyordu doktorumuz saolsun her türlü test yaptı film bile cektırdık ¾ bakterı birleşmiş bu balterıler yüzünden enfeksıyona bağlı urtiker dökmüş çocuğum