minikmisimben periaydn mantar kremi de verdi eczacı tarif ettim böyle kırmızı kırmızı oldu sivilce gibi ama değil yani irin falan yok
Qunqnir minikmisimben mantar olabilir. Bence doktora götürün. Benim bebeğimin de uzun bi zaman geçiremedim götürdüm ki mantarmış. Ona göre ilaç verdi anca iyileşti
minikmisimben Qunqnir mantar olabilir dedi eczacı tarif ettim ona göre krem verdi ama geçer gibi oluyor alevleniyor götüreceğim yarın
minikmisimben Qunqnir mantar olabilir dedi eczacı tarif ettim ona göre krem verdi ama geçer gibi oluyor alevleniyor götüreceğim yarın
Karanirem minikmisimben mantar olabilir 2. Mama numarası değiştirdiniz mi yakın zaman da aptamil 2-3 alerji yapıyor aynen böyle pişik yapıyor değiştirmediyseniz bebeğin altını yıkayın travazolle oksizinc çinko oksitli kremi karıştırıp sürün gün içinde geçer
minikmisimben Karanirem emziriyorum mama kullanmıyoruz pişik yapacak bişeyde vermedim bende yemedim dikkat ediyorum karnı ağrıyor çünkü süt ürünleri bile tüketmiyorum ben rahatsız oluyor diye biraz hafifledi gibi bugün kullanıyorum kremlerini ama yine alevleniyor
minikmisimben Karanirem emziriyorum mama kullanmıyoruz pişik yapacak bişeyde vermedim bende yemedim dikkat ediyorum karnı ağrıyor çünkü süt ürünleri bile tüketmiyorum ben rahatsız oluyor diye biraz hafifledi gibi bugün kullanıyorum kremlerini ama yine alevleniyor