Acemimommm 2 yaş bebeğim öksürüyor yeni yeni hastalanacak gibi ateşi yok ama öksürüyor hapşırıyor ne önerirsiniz?
Gokturkmom Acemimommm sık sık burun yıkama ve emzirme.Bağışıklığınızı arttıracak şeyler tüketirseniz sütten bebişe de geçer bu arada kaç aylık
Kdm Acemimommm aynı sorun şuan bizde de var alerjik belirtiler veriyor oğlum alerji şurubu 2 gündür de sarımsak kürü de veriyorum bugün geniz akıntısından dolayı balgamlı öksürüğe dönünce nebülden soğuk serum verdim birkaç gün böyle devam edicem
Kdm Acemimommm aynı sorun şuan bizde de var alerjik belirtiler veriyor oğlum alerji şurubu 2 gündür de sarımsak kürü de veriyorum bugün geniz akıntısından dolayı balgamlı öksürüğe dönünce nebülden soğuk serum verdim birkaç gün böyle devam edicem
Feyzosumunannesi Acemimommm Limon bal verebilirsiniz bal yediriyorsanız,tavuk çorbası da iyi gelecektir. Geçmiş olsun 🌸
muno112 Bana böyle durumlar için doktorum iki damla önermişti bitkisel koruyucu birinin adı umca ama diğerini hatırlamıyorum hemen iki öksürük bi burun akıntısında sabah aksam veriyorum kesiyor çok şükür ilerletmiyor
ikioglus Acemimommm ben hemen sarımsak yediriyorum bu durumda, olabildiğince küçük doğruyorum ezmemeye dikkat ediyorum acısı çok çıkmasın diye bal, muz ya da karadut özü gibi tatlı şeylere karıştırıp yediriyorum hızlıca.
Alaucar Acemimommm alerji ilacınız varsa onu verin Bi iburamin verin ben bide calpol verdim ama kızım 3 buvuk yasında 2 günde toparladı sadece 1 öğün verdim
Acemimommm Alaucar iburamin daha önceden açtığım var 4 5 ay oluyor açalı kullanılıyor mu bilginiz var mı acaba
Cilekbiskuvi Acemimommm Eczanelerde satılıyor. Arkadaşın dediği gibi bana da doktor tarafından önerilmişti cevremde kullananlarda öneriyordu bir kaçtır deniyorum gerçekten işe yarıyor. Siz yine de doktor tavsiyesi alıp kullanın isterseniz.