patastikof İkisininde kendim yapmayı düşünüyorum.7 ayligiz corbalarina koyabilir miyim bir küp şeklinde
ikioglus patastikof tavuk organik değilse kesinlikle koymayın faydadan çok zararı olur ama ilikli kemik suyunu koyabilirsiniz
[silindi] patastikof ilikli kemik suyu tabiki kendiniz yapip buzluga koyabilirsiniz ama tavuk suyu buzlukta bakteri uretiyor oyuzden taze taze kullanmanizda fayda var
patastikof ikioglus :( teşekkür ederim bilmiyordum ilik alip kendim yapicam duduklude değilde normal tencere de kac saat kaynamasın gerekiyor kimi diyor 8 kimi diyor 4 saat
218029 patastikof En son ilik suyunu 12 saat kaynattım valla mum ışığı gibi kısıkta uzun süre kaynayınca olurmuş vs baya araştırmıştım 2-3 saat kaynatanda var tabi 7-8 aydır böyle yapıyorum ben
ikioglus patastikof geceden sirkeli suda bekletip sabah çok kısık ateşte 6-7 saat kaynatıyorum yaklaşık 5. Saatinde falan sebzeleri atıyorum. Düdüklüde yaptığımda 3 saat yeterli geliyor bana bir de hemen açmayıp soğumasını bekliyorum ki pişmeye devam etsin
218029 patastikof evet en küçük gözde en kısıkta 12 saat kaynatıyorum ben en başından beri kuzu ilikli kemik aldım hep kuzu olmasına rağmen 12 saat kaynattım dana almadım yapmadım bilemicem onu :)