BortcecineG brvnkr çok geçmiş olsun . Üzüldüm. Belki üstünüzden geçmiştir yediğiniz birsey . Deriden mi yapılacak test
Prensesannesi32 brvnkr aynen alerji demiştim kendi kızımdan biliyorum vücudun neye ne zaman tepki vereceği belli olmaz test yaptırmanız en mantıklısı
brvnkr BortcecineG Burda alerjı testı yapmıyorlar başka yere götürecez doktor yeşil alan açtı oraya gıdınce söylerler
Prensesannesi32 brvnkr alerjik vucutlarda neyin tepki verdiğini anlamıyoruz bir anda oluyo mesela hastalandik hastanede yattik 2 ay önce suan 2 yasindayiz alerjimiz de gecmisti aslında ama ilaçlara tepki verdi ağır geldi aynen kızarıklık başladı kurdesen olduk
Prensesannesi32 brvnkr test yaptıklarinda cikar kesin sonucu ben 2.kizimda rastlamadım göz kulak sismesini ama ilk kızımda oluyordu kulak göz dudak sismesi resim bulabilirsem atayim 2 ay önce hastanede çektiğimi
Prensesannesi32 brvnkr alerji ilaci kullandık biz çok uzun sürmedi 2 güne iyileşti ama kirmizi dokuntuleri bi süre devam etti
brvnkr Prensesannesi32 hangısını kullandınız bızede şurup verdıler ine de yaptılar ama hala akşam oluyor