brvnkr Dünden berı perişan oldum vucudu süreklı kızarıyor kabarıyor Gözlerıne vuruyor şişiyor Dün acile götürdük Şurup verdıler verıyorum yine vucudu kızarıyor birsey mı ısırıyor 🥺😞
lceLady brvnkr Yani saydiginiz belirtiler alerjen bi durum gibi duruyor Cocuga kan testi yapılsa aslinda enfeksiyon mu var alerjimi var ortaya cikar Hemen bi cocuk dr randevu alip ordan alerjen dr gozukun derim
brvnkr gkt300_ dünden berı oyle oluyor korkuyorum Artık bırşey olursa bebeğime boynu süreklı kızarıyor dün gözlerıne vurmuştu baya şışmıştı
gkt300_ brvnkr korkmayin allahin izniyle bisey olmaz surup iyi gelecektir. Benim bebegimde alerjik bir bebek malesef
BortcecineG brvnkr evet iyi bir surup rahatlatmisti. Ama doktorunuza sormadan vermeyin tabi ki . Kac aylık çocuğunuz.
BortcecineG brvnkr zaditeni de biliyorum çocuğuma damlasını vermişti ama grip gbi diye vermişti kızım gida alerjisi olmuştu ona doleday yazmislardi o alerji şurubu. İçeriğine bakabilirsiniz ama dediğim gibi doktora danışın. Panik yapmayın.