pogacayanaginannesi İyi akşamlar herkese. Kızım iki gündür uykudayken sol tarafına dönüp uyuyor bu beni nedense korkutuyor yüz üstü döner de nefes alamaz diye endişeleniyorum aranızda yaşayan var mı düzeliyor mu yada normal bişey mi ?
ecemkaan pogacayanaginannesi aynı şeyi yapıyor soluna dönüp uyuyor bizimkide 5 ay 12 günlük ama sorun olmaz onlar kendilerini kurtarır artık yeni doğan değiller. Korkmayın🥰 nasıl rahat yatıyorsa öyle yatsın siz yatak içinde yastık yorgan vs kullanmayın yeter
damlaozzz pogacayanaginannesi normal bence benim oğlumda 6. ayı geçince başlamıştı bende korkudan gece uyuyamıyordum sonra yapa yapa yüz üstü uyumaya başladı alıştı şimdi 1 hafta falan yapıyorlar bırakıyorlar kafayı kaldırıp rahatça döndürebiliyorsa bebeğiniz korkmayın kurtarır kendini
pogacayanaginannesi ecemkaan yastık kullanmıyorum yorgan sıcak zaten mevsimlik battaniye örtüyorum açıkçası yeni yeni böyle yaptığı için endişelendim ben
dmk34 pogacayanaginannesi yanlış bilmiyorsam bebek kendisi dönüp o pozisyona geliyorsa sıkıntı yok kendini kurtarabilir de aksi bi durumda. Ama battaniye vs kullanmamakta fayda var
[silindi] pogacayanaginannesi Canım benim oğlumda 5. Ayda yüzüstü uyumaya başladı. Yanımda yattığı için sıkıntı yapmıyordum. 9. Ayda odasına geçirdim en başlarda korktum ama şuan kendi yüzüstü uyuyor. Kendi dönebiliyor nefessiz bırakacak pozisyona geçmiyorlar kendileri. Endişelenme 🌸
pogacayanaginannesi [silindi] bende korkuyorum şuan uykum geliyor ama ya döner de nefessiz kalırsa diye uyuyamıyorum. Teşekkür ederim rahatladım 🫶🏻
beybiliko pogacayanaginannesi bazı bebekler yüzüstü yatmayı daha çok seviyor, kızımda öyledir, 5 aylık bebek kafasını kendi rahatlıkla çevirebilir, sert yatakta ve yastıksız bir şekilde yatıyorsa sorun olacağını sanmıyorum
pogacayanaginannesi beybiliko evet sert ve yastık yok dediğim gibi yeni yaptığı için ister istemez ben endişelendim 😶