cemre_-34 bugün hava yağmurlu aşırı soğuk değil ama biz hala mont giyiyoruz valla.Tabi daha ince giyinenlerde var tabiki.Ama deri ceket iş görür gibi.pazar günü en yüksek 16 derece görünüyor parçalı bulutlu ama genel olarak rüzgarlı oluyor hava hangi şehirden geliyorsunuz bilmiyorum ama ben adanalıyım benim için soğuk havalar.Nezih cağ kebap var cağ kebap için orayı öneririrm kadayıf dolması yicekseniz muammer ustadan yiyin ve sıcak olsun mutlaka yoksa yumurta kokusu çok baskın oluyor şahsen ben ilk geldiğim zaman bi iki yerden denedim bana göre değil.Yine muammer usta bi tık iyi.Merkezde gezmek için yakutiye,çifteminareli medreseler var üçkümbetler ve kale var hepsi birbirine çok yakın ve yürüme mesafesinde.Erzurum evleri diye biyer var içeri girip resim filan çektirreibliyorsunuz.Botanik park var ama hala ağaçlar çiçek açmadığı bi esprisi yoktur şuanda.Bi arkadaş yazmış vaktiniz varsa tortum şelalesine gidebilirsiniz orası güzel.Ordan biraz daha ilerde yedigöller var orasıda güzel.Narman peribacaları bence boş hiçbişey yok kapodokyadaki peri bacalarını hayal etmeyin yani alaakası yok.Yemek olarakda cağ kebaptan başka bişeyi yok bence ya.Hani ben su böreğini seviyorum buranın ama herkesin damak tadına uyar mı bilmiyorm.Tescilli diye biliyorum su böreğini.Vaktiniz olursa anadolu su böreğinden deneyin bence.