eslemmmmmm Dediğiniz birşey varmı. İşe yaradı güzel kilo aldırdı diyebileceğiniz herşeyi deniyorum da
3kedili2bebekli eslemmmmmm haftada 2 gün tavuk 2 gün balık 2 gün kırmızı et yedirin her gün yoğurt her gün yumurta her gün sebze ve meyve yedirin kilo almayacak bebek hok ama purelerle karisimlarla ivir zivirla ugrasirsaniz gerçekten kilo almaz
rabbenahepbana eslemmmmmm valla ben şöyle kilo aldırdım yulaf avakado tahin pekmez muz ceviz kaju aslında kilo alsın diye değildi ama maşallah 8. Ayında 1250 gram almıştı
nehir20 eslemmmmmm instagramda hastalanmayan çocuk diye hesap var orda atom tarifi var isterseniz ona bir bakın. Ben hergün muzun içine ya da yoğurduna karıştırıp vermeye çalışıyorum.
elbay53 Akrabam muzu ezıp yumurta kırıyor tavada..ben görünce midem bulanıyor ama bebek tosun gibi masallah
eslemmmmmm 3kedili2bebekli kıyma ekliyorum her gün çorbalarına sebzeyle karışık yapıyorum hatta yumurta da her gün veririm yoğurt yer sever. Balıkla arası yok balık yağı alıcam şimdi. Eti kıyma dışında yemiyor çorbada olursa oda
elbay53 elbay53 ben vermıyorum asla da ne verırım ne de bebegım yet..görünce bile mıdem kalktı benım..kahvaltıda verıyor
eslemmmmmm nehir20 onu yaptım da çok veremedim biraz ağır bir karışım az yedi çok işe yaramadı gibi. 3-4 tatlı kaşığı verilmesi gerekiyor ben yoğurda katıp içine karadut özü yada meyve katıyordum
1zeynosileannis eslemmmmmm ikisini birden kullansan gerçekten işe yarıyor ben kilo almayınca herşeye kıyma ve kemik suyu koydum o ay toparlıyor