beggy 4,5 aylık olacağız ama hala ağlamalarımız bitmedi, sizde de öyle mi? Önceden gaz durumu diyorduk onu geçirdik şimdi acaba diş mi?
queenmother_ beggy benim oğlumda öyle 4 aylık sürekli çığlık atıyor ağlıyor uykuya direniyor karnı tok altı temiz ama yok durmuyor uyumuyor gece sürekli uyanıyor hep ağlak
beggy queenmother_ evet karnı tok altı temiz Bizimde öyle, kucakta geziyor onda bile huzursuz ne zaman geçecek acaba bu durum
ecemkaan beggy merhaba 4 ay atağında biz de öyleydik şuan 5.5 aylığız ağlamalar bitti çok şükür çığlıklar başladı ama en azından ağlama krizleri olmuyor. Aslında onların fiziksel değiş ruhsal desteğe ihtiyaçları var bol bol sevin öpün dışarıya baktırın hikaye anlatın kitap okuyun dış dünyayı keşfetmişler ve onlar için biraz korkutucu. Merak etmeyin düzelir yakında
queenmother_ beggy bilmiyorum ama bezmiş durumdayım ya arabada uyuyor yada yatağın üzerinde zıplayarak uyutuyorum zorla önceden ne güzel meme verirdim uyurdu şimdi oda yok
ecemkaan queenmother_ hayır hayır merak etmeyin 5.ayıns girdiği hafta bitti bizim 🥰 bayramda çok kötüydük mesela sonraki hafta hiçbişey yok herkese gülmeye başladı