Ballibademin_21 Benim babamın ense kısmında kızarıklık gibi doğum lekesi var ve küçük oğlumunda ensesinde kızarık şeklinde belli belirsiz doğum lekesi var yani 7 göbek öteye bile çeker çocuklar diyorlardı da doğum lekesi ne alaka🤣 varmı böyle aynı durumda olan
forumgurmesi Ballibademin_21 o doğum lekesi değil gül lekesi benim kızımın ve kardeşimin ensesinde de var.😂
myavocado Ballibademin_21 Benim oğlumun da ensesinde minik pembe bir leke var, annemin de var aynısı 🤷🏻♀️
Pamukhanim_ Ballibademin_21 benim eşimle kızımda aynı doğum lekesi var ikisininde ensesinde kızarıklık var
forumgurmesi Ballibademin_21 geçmesi mi gerekiyor ki 😂 doğuştan olan bir cilt kusuru o. Kızımın burnunun kenarında da var hatta ağladığında kıpkırmızı olur
Ballibademin_21 forumgurmesi gül lekesi olduğunu sizden duydum biliyormusunuz google de baktım öyle benimkininki kabarak ve belli değil minik nokta halinde ağladığında sıcaksındıgında belli oluyor genelde
forumgurmesi Ballibademin_21 evet evet benim kızımınki de öyle, o internetteki gibi kabarık olmuyor hepsi onlar gül hastalığı diye geçiyor sanırım