patastikof 7 ay olduk sut alerjisi vardı yumurta vs daha hiç tatmadi ha bire havuc Elma armut patates yedi cocugum. Ezmiriyorum duzenli. Bu unlardan set alsam en azından çorba yaparim kivamli bu urunler hakkında ne dusunuyorsunuz
cudana patastikof pirinç unu iyi bi şey değil ona ihtiyaç yok ben asla kullanmayacağım yulaf unuyla çorba yapıyorum ben. Tam buğday unu da olabilir
damlaozzz patastikof Ben yulaf unu irmik ve tam buğday unu kulanıyorum pirinç aldım ama hiç kullanmadım bu üçü daha sağlıklı
tugces09 patastikof og naturalin ürünlerini kullanıyorum memnunum. Keçiboynuzlu balkabakli bebek muhallebisi falan var. Ruşeymli irmik vs çeşit çok. Yulaf ununu da kullanıyorum. Yogurtsuz tarhanası falan da var. Bı bakabilirsin bence bebeğim 8 aylık sorun yaşamadım
sinemisxs Ruşeym de albılırsınız besin değerini arttırıyor, pirinç unu, yulaf ezmesi, irmik çok kullanıyorum çorbada,kahvaltı da ara öğünde farklı farklı tarife göre
patastikof cLearQueen yulaf ezmesi un bunlar hep bebege özel mi olmalı? Bizim yediğimiz un ve diyet için aldığımız yulaf ezmeleri mesela olmuyor mu
Birkimseee cLearQueen hangi markanın aldınız içinde başka şeyler var ya acaba ona da alerjisi var mıdır diye düşündüm bizimkinin geçen bj domates gördüm icindekilerde
Beyzaveduru Pirinç unu bebekler için sağlıklı değil arsenikten dolayı. Yulaf unu ben çorbalara katıyorum kıvam artırıcı olarak. Normal bizim için satılan yulaf ezmesini rondodıan geçirip kullanıyorum
patastikof Beyzaveduru bir de nasil yapiyorsunuz sadece yulaf unu ile kivam mi arttiriyorsunuz sebze çorbalari meyveler de biraz bana yardımcı olur musunuz tarifde
Beyzaveduru patastikof ben denge çorbaları yapıyorum. İçine bir çeşit mevsim sebzesi, bir çeşit karbonhidrat yani pirinç şehriye erişte vs, sonra bir de protein köy tavuğu yada kıyma. Bunları haşlayıp üzerine 2 kaşık yoğurt bir tatlı kaşığı yulaf unu koyuyorum. Sonra da iki küp ilikli kemik suyu. Kızım sebze yemeklerini sevmiyor ben de böyle her gün bir çeşit sebze yedirmiş oluyorum. Çocuklar genelde yoğurt çorbalarını seviyorlar
char Pirinci herkes yazmış zaten kullanmayın bence Bu üçlü icinde en çok kullandığım yulaf Ezmesi. Yulaf unu da var ama ben ezmesini kullanıyorum. Bebeğinizin özel bir durumu yoksa,doktora sorup vs. Yetişkinler için olan ürünleri kullansanız daha iyi olur gibi. Ben oyle yapıyorum.Pazarlama stratejisi hep o setler
char patastikof bebek x’i hiçbir şey kullanmıyorum. Ev yapımı acısız tarhana, normal irmik kullanıyorum. Elma suyu konsantresi ve hurma suyu da rafine şeker yerine kontrollü verdiklerim
suheyla92 patastikof evet mesela meyveyi buharda haslayip pisirdiginiz irmik/yulaf unu/pirinc unu birinden biriyle karistirip ara öğün olarak yedirebilirsiniz
damlaozzz patastikof evet öyle ben irmiği çorbalara kullanıyorum bazen kıvam tutturamazsam çok iyi oluyor