nisagokce Selam anneler, bebeğim 20 aylık şuan 10 kilo doktor ideal dedi ama zayıf geliyor bana normal mi acaba ben mi kuruntu yapıyorum? 🙏
kubraerol nisagokce benimkide 22 ayına girecek 9.700 gram oldu doktor normal diyo ama ben kabul etmiyorum böle böle şizofren oldum olmayınca olmuyor kardeş
Kubis42 nisagokce benimki de 23 aylık oldu 11 kilo bana da biraz zayıf geliyor ama persentil tablosuna göre normal sınırlarda
nisagokce Resimlere bakınca 1 yaş oncesi daha kiloluydu gibi gözüme görünüyor şimdi ise hep zayıf görünüyor bende iyice takıntı haline getirdim malesef @aysebb @kubraerol
uykumvaarr Boyu uzuyor o yüzden daha zayıf görünüyor gözünüze 🌸 artık eskisi kadar fazla kilo almaları beklenemez, takmayın hiç yemeğini yiyorsa sağlığı yerindeyse tamamdır. Boyu düzenli uzuyorsa sağlıklıdır demek, kilo önemli değil
1zeynosileannis nisagokce 1 buçuk yaşından sonra kiko alımı bayağı azalıyor zaten boyda uzayınca inceliyorlar doktor normal diyorsa kafanıza takmayın sağlıklı olsun keyfi yerinde olsun önemli değil gerisi
nisagokce @uykumvaarr Yemek konusunda iştahsız bıraksam tüm gün yemek yemeden oynayabilir , zar zor yedirmeye çalışıyorum
1zeynosileannis nisagokce aman bu günlerin tadını çıkarmak lazım azda yese sağlıklı vitaminli şeyler yesin yeter önünden almıyoruz ya olduğu kadar
Aaayyssee nisagokce ideal güzel kilosu takmayın zayıf olsa da takmayın sağlıklı olduktan sonra bir önemi yok,iki yaş kızım dokuz kilo