meloo006 kiraz çekirdeği kemeri, ben şöyle yapmistim oğlumun atağı akşam 11 de başlıyordu ben saat 10 da yikiyordum masaj yapıyordum besliyordum sonra kemeri takiyordum ayaklarının altına da sıcak su torbasını ılık yapıp koyuyordum saat 10.30 olmuş oluyordu 11 de kemeri cikarip gaz sesi duyana kadar i love you masaji yapıyordum kibar olmayın gervekten canı acimaz cikmadiysa kucagimda sırtı bana gelecek şekilde yüzü dışarıya dönük bacaklarini dizden bukup karnina çekerek geziniyordum yani o gaz sesini duymamız şart bazen 20 dk bazen 1 saat sürüyordu ama çıkıyor inanın sonra da mışıl mışıl uyuyordu her beslenmede bir memeyi emzirip gaz çıkarıp diğerini öyle veriyordum bebeğim 40 dakika emerdi 20 birini 20 birini verir arada önce üstten gaz çıkarırdım yatarken geri kemeri ve torbayı koyuyordum aman dikkat bebeğinizi ona göre giydirin kalın giydirirseniz bebiş çok isinacagi için uyumaz ortamı serin tutun 22 dereceyi geçmesin gaz damlasını biraktirip hayatımı kurtaran uygulamam buydu inanın