TwoboysOnemom Urfa da lazer fiyatı nedir ben bugün bir yere gittim 1400 tüm vücut kontrolü de var biraz pahalı değil mi
fatmaa12345 TwoboysOnemom canim ne pahalısi bence çok çok normal ben bekarken lazere gittim bursada yaşıyordum yemin ederim 5 sene önce 1600 verdim 8 seansa 2020 de girmiştim bence suan fiyatı normal ben ozman kaziklanmisim😀
fatmaa12345 TwoboysOnemom bi isimede yaramadı hala cikiyor bekarken gitmistim suan agda yapiyorum mecbur çıktığı icin gerci biz düzenli girmemiştir seanslara cunku pandemi yasağı geliyordu dışarıya çıkma yasağı geliyordu heryer kazanıyordu bizim seanslarda aksiyordu ve düzensiz oluyordu işime yaramadı yani param boşa gitti
aslananne27 TwoboysOnemom valla ucuzmus 😂😂Türkiye’de lazer ucuz burda İtalya da koltuk altı bikini yarım bacak bin Euro 😂😂 para dayanmaz bende lazer cihazı aldım Philips
TwoboysOnemom fatmaa12345 aslananne27 behiyeakyol Seans başı 1400 tl alacak 😂😂 siz toplam zannettiniz toplamı gidiyor nereyi buluyor 😂
aslananne27 TwoboysOnemom seans bası 🤭pahalı bnce makine al ben aldım çok memnunum koltuk altım hiç yok bikini bölgesi öyle yaklaşık 1 senedir kullanıyorum
TwoboysOnemom ummacelya ooooo çok pahalı ama ya 12 seans 5500 E yapan bir yer var gidenler memnun oraya giderim diğer ay ya
TwoboysOnemom ummacelya bir şey soracağım bilgim yok diye ? Lazere mesela mayıs 1 de gittim kontrolü 15 inde ya sonra ne zaman gideceğim haziran 1 mi yoksa 15 mi ?
mervee123_ Bizim burda olsa düşünmeden paket açardım geçenlerde sordum burda 8 bin Bitlis Tatvanda yaşıyorum 2022 de gittim o zaman 3 bine gitmiştim hamilelikten sonra aşırı kıllanma sorunu oluştu yine
TwoboysOnemom ummacelya burda çoğu yer kontrole çağırıyor bikini ve koltuk altı dökülmeleri olmuyor tam diye oralara tekrar atış yapıyorlar