muhendisanne1
♥️1.Gün 28 Nisan Pazartesi
Yaklaşık 2 litre su içtim. Gündüz ev işi ve halı yıkadım. 3 bardak çay 2 maden suyu ve duble Türk kahvesi içtim. Gece de sitede 7700 adım yürüyüş yaptım 70 dk sürdü. Sabah uyandığımda ellerim çok şişti akşama kadar şiş indi ama gece yürüyüşü ile şişti tekrardan. Kilo 111,6 olarak ölçüldü sabah aç karna. Biraz elim ayağım titredi ama kendimi iyi hissediyorum çünkü kendim için bedenim için ruh sağlığım ve beden sağlığım için çok güzel bişey yaptığımın farkındayım.. böyle devam 💪🏻
♥️2.Gün 29 Nisan Salı
2 litre su içtim. Önceki gün çok yorulduğum için spor yapmadım, Keremi eğitimlere götürdüm. Kan şekerim gece 89 , tansiyonum 117-65 çıktı biraz kızardı yanaklarım halsizlik oldu nargile sonrası gece. 109,1 kg ile düne göre tam -2,5 kg vermişim. Tebrikler kendime. Gece bi yesem mi bozsam mı diye düşüncelere girdim patates kızartması kokladım hatta ısırdım ağzımdan geri çıkardım . Bi kaç parça marul yedim.
♥️3.Gün 30 Nisan Çarşamba
Öğlen tartıda 107,9 kg ile düne göre -1,2 kg vermişim. 2,5 lt su içtim. Evde 11000 adım attım.gece lavman yaptım ama pek bişey çıkmadı bağırsaklarımdan. Hem oğluma hem arkadaşıma güne giderken ayrı ayrı pasta yaptım ve yemedim 😍 arkadaşım otlardan salata yaptı az sirke az tuz az limon ile yedim .
♥️4.Gün 1 Mayıs Perşembe
Tartıda 107,2 kg çıktı yani -0,700 kg gitmiş. Toplamda 4,4 kg vermiş oldum 3 günde. O yüzden bugünden artık vücudumda ödem kaldığını düşünmüyorum ve vücudum ketosize girmiş olacak ki ağzımda metalik bi tat ile uyandım. Yani bundan sonra giden kilolar yağ olarak gidecektir diye düşünüyorum 🥰